DIT IS EEN OUTFIT WAARVAN JE VROLIJK WORDT!

DIT IS EEN OUTFIT WAARVAN JE VROLIJK WORDT!

Althans, wij wel! Een mix van verschillende stijlen en prints die super is voor kleine maar ook grotere meiden. Print en kleuren die je in eerste instantie niet direct met elkaar zou combineren, maar dus wel heel goed samen gaan.

Een vrolijke lente outfit ideaal voor dagen zoals vandaag. Krijgen jullie ook zo’n extra energie boost van de zon? Grappig dat alles op zonnige dagen toch nét even iets makkelijker lijkt te gaan 😉 Herkenbaar? Goed. Terug naar de outfit van Florelise. Het T-shirt – verliefd op de collectie van Bang Bang Copenhagen – en de short zijn toch wel de eye-catchers van de outfit. Hoe tof is deze goud gestreepte short van Little 10 Days?  Om het geheel ook een goede stoere twist te geven draagt Florelise over haar outfit een spijkerjack van Scotch & Soda. Leuk detail is de langere lengte van het jasje. Helemaal volgens de laatste trend en het geeft een beetje die oversized touch die je nu veel ziet.

Is dit ook een outfit / stijl voor jouw (tiener) dochter? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt het spijkerjasje hier – het T-shirt hier & je shopt de short hier

Shop het spijkerjasje hier & Shop het T-shirt hier & Shop de short hier

Foto’s door Alina Krasieva

Meer outfit inspiratie voor meiden? Klik hier

Plaats een reactie