DIT ZIJN 5 WEBSHOPS VOOR OP JE FAVORIETEN LIJSTJE!


DIT ZIJN 5 WEBSHOPS VOOR OP JE FAVORIETEN LIJSTJE!

Het ontdekken van nieuwe webshops en merken is altijd leuk! Waarschijnlijk heb je zo je vaste shop adresjes waar je ieder seizoen de leukste musthaves scoort? Nog leuker als je dan onverwachts in aanraking komt met een misschien nog onbekende shop of merk. Wij hebben 5 webshops voor je op een rijtje gezet, waar je wat ons betreft helemaal los kunt gaan! Een combinatie van fijn navigeren, mooie merken, goede service en de leukste items voor de kids!

1. Menorquina
Misschien heb je onze webshop tip laatst al voorbij zien komen op Kindermodeblog? De Menorquina sandaal is de ideale zomerschoen. Van goede kwaliteit en ook nog eens een echte eye-catcher. Want er zijn veel verschillende kleuren en printjes van dit sandaaltje te vinden. En niet alleen voor de kids, nee de Menorquina shop je ook gewoon voor jezelf. Hoe leuk!? Twinning is winning!

2. Bon Bon Bleu
Oke. Bij deze waanzinnig leuke webshop kun je dus helemaal los gaan! Een echte aanrader wanneer je op zoek bent naar een mooie mix van merken en gave musthaves. En naast een heleboel mooie kinderkleding, shop je bij Bon Bon Bleu ook mooie accessoires voor op de kinderkamer. Win-win! Zeker even een kijkje nemen!

3. Labels For Little Ones
De naam verklapt het al. Een webshop met heel veel moois voor ” Little ones” Binnenkort meer over deze webshop op Kindermodeblog, maar hij mag niet in dit lijstje ontbreken. Bij deze webshop vind je een selectie aan prachtige kinderkleding merken die je niet in iedere webshop tegenkomt. Nog meer reden dus om heel snel een kijkje te nemen!


4. Kixx Online
Deze webshop mag uiteraard niet in deze top 5 ontbreken! Met een enorm aanbod en een variatie aan verschillende baby- en kinderkleding merken kun je hier niet, niet slagen! Van baby- tot tiener bij Kixx Online vind je het allemaal! Ideaal!

5. Lou & Blue
Shoppen bij Lou & Blue is een waar feestje! Niet alleen online, maar ook in de stenen winkel in Alkmaar weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen. Er is zoveel leuks en je shopt er een hele mooie combinatie aan verschillende merken. Laat je inspireren en happy shopping 😉

Wat is jouw favoriete webshop? Deel ‘m hieronder in een reactie met ons!

Zin gekregen om te shoppen? Klik hier!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Summer fun! ??? Welke 3 nummertjes zou jij kiezen? #Shopping #Kindermodeblog #KidsStylist

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie