DIT IS DE NIEUWE ZOMERJURK VAN SAAR!


REPOSE AMS: DIT IS DE NIEUWE ZOMERJURK VAN SAAR

Ooh wat zijn die twee weken meivakantie toch voorbij gevlogen! Afgelopen week waren we nog in Italië aan het genieten van de zon. Wat een heerlijke week hebben we daar gehad. Hoewel het qua weer ook enorm slecht kan zijn in Italië hadden wij afgelopen week echt geluk dat de zon volop scheen. Ik had natuurlijk voor het “eventuele” slechte weer warme kleding meegenomen maar toch ook genoeg shirts, rokjes en jurkjes voor als de zon zou gaan schijnen.

Zo ook deze geweldige jurk van Repose Ams. Wat heeft dit merk een geweldige ss18 collectie. Er is serieus geen item wat ik niet mooi vind. Deze jurk sprong er dan ook uit en is echt wat voor Saar. En ja natuurlijk qua kleur (roze) maar ook de “ruffle” (roezel) rond de hals is erg mooi en maakt deze jurk tot een echte eye-catcher. De jurk is luchtig en heerlijk om te dragen. Saar draagt de jurk hier met salt-water sandals maar als het iets frisser is ook leuk te dragen met kniekousen en sneakers eronder.

Je kunt de jurk shoppen via deze link

Klik hier om de jurk direct te shoppen

Meer outfit inspiratie? klik hier

Zin om te shoppen? Bekijk hier de leukste shops

Plaats een reactie