EEN NIEUWE JURK GESHOPT DOOR PAPA


EEN NIEUWE JURK GESHOPT DOOR PAPA

Door Rosan:

Rood. Een kleur die ik eigenlijk niet vaak koop voor mijn meiden. En als ze het dan wel een keer aan hebben, dan denk ik: goh dat staat toch eigenlijk wel heel erg leuk!

Helemaal met Mckenzie haar lange donkere lokken. Ze doet me soms denken aan een indianen prinses.

De credits voor dit jurkje gaan helemaal naar papa. Hij reist regelmatig en als hij dan weg is, dan moet en zal hij iets voor de meiden meenemen. Nu is dat best wel tricky, want het zal jullie niet verbazen dat mama nog al een sterke mening heeft over kleding. Als hij in Barcelona is dan kiest hij heel veilig voor de Zara, meestal dan ook nog een item wat ik online heb uitgezocht. Leuke sandalen bijvoorbeeld, omdat ze die dan toevallig toch nodig hebben.
Maar dit keer was hij in Sofia, Bulgarije en geen Zara te bekennen. Dus ging hij de stad in op zoek naar winkels met kinderkleding. Na niet al te lange tijd kreeg ik wat vragen over welke maat hij moest nemen. Ik verwachtte nog wat foto’s van waar hij uit moest kiezen, maar eigenlijk zonder verdere afstemming kocht hij een jurkje van een (voor mij) onbekend Frans merk. Het is een beetje een klassiek model met A-lijn en knoopjes op de schouders, maar met een stoere sneaker eronder en leuk kniekousen is dit outfitje een groot succes geworden! Goedgekeurd door mama √©n dochter. Dus well done paps!

Hoe zit dat bij jullie? “Mogen” de papa’s kleren kopen? ūüėČ

Je shopt een vergelijkbare jurk hier

Klik hier om een vergelijkbare jurk te shoppen

Plaats een reactie