TREND: ZO DRAAG JE DE CULOTTE

TREND: ZO DRAAG JE DE CULOTTE

De culotte. Een gevalletje, you love it or you hate it Maar wat zeker is, is dat de culotte een echte trend is dit seizoen en we ‘m ook binnen de kindermode veel zien. Hier bij Kindermodeblog behoren we tot kamp: love it En vandaag laten we graag zien hoe Lieve deze wijd vallende broek draagt!

De culotte heb je in vele varianten. Van denim tot sweat en van uni tot geprint. Lieve draagt een blauw wit gestreepte culotte van de Zara. Eentje die super soepel valt en door de kleur ook lekker zomers is. Gecombineerd met een simpel maar opvallend T-shirt en een fijn gebeid vestje (ideaal als het iets frisser is) een vrolijke combi om lekker in te spelen en naar school t gaan. De Vans geven de outfit een sportieve twist.

Wat vind jij van de culotte? En is deze stijl ook iets voor jouw dochter? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je shopt het vest hier & de culotte hier 

Je shopt het vest hier & de culotte hier 

Foto’s door Maru Alvarez

Achtergrond BB-Fabrics

Plaats een reactie