12X VROLIJKE ZOMER SANDALEN EN SLIPPERS!


12X VROLIJKE ZOMER SANDALEN EN SLIPPERS!

Wat een heerlijk weekend hebben we achter de rug, en ook de komende dagen beloven nog veel goeds! Wij bestellen dit weer graag alvast tot eind september šŸ˜‰ Wat jij? Met deze heerlijke temperaturen kunnen de zomerkleren dan ook direct uit de kast. Wat zeg ik, de zwembroeken en badpakken kunnen aan. Een goed paar kindersandalen en/of slippers zijn ook een echte must. Ideaal voor in NL, maar natuurlijk ook wanneer straks de zomervakantie start en je met het gezin afreist naar Zuid Europa. Weten jullie al precies waar jullie heen gaan dit jaar? En relaxen jullie vooral dagenlang aan het strand of wordt het een actieve vakantie dit jaar? Heel benieuwd. Deel gerust je tips in een reactie onder deze blogpost…

Oke, terug naar de zomer sandalen en slippers. Want dit kan soms nog best een zoektocht zijn. Naast dat kwaliteit en comfort erg belangrijk zijn, wil het oog natuurlijk ook wat. En dat hoef je ons geen twee keer te zeggen. Bij Nelson Schoenen hebben wij onze 12 favoriete zomersandalen en slippers voor je bij elkaar geshopt. Een mix van stoere en sportieve sandalen voor de jongens en kleurrijke en opvallende zomerschoenen voor de girls. De kinder collectie van Havaianas en Teva zijn ook zeker even het bekijken waard. De kinderslippers van Havaianas zijn je vast niet onbekend. Vrolijk, opvallend en verkrijgbaar vanaf kleine baby maatjes. Fijn detail is het elastiek om de hiel bij de kleine maatjes waardoor deze goed blijven zitten aan de voet van je mini-me. Heerlijk voor op het strand en in de tuin. Gaan jullie veel op pad zijn jullie op zomervakantie ook actief? Dan moet je zeker de kindercollectie van Teva even bekijken. En wees niet bang, ze hebben tegenwoordig hele leuke printjes in de collectie. Tip, tip, tip.

Heb jij al nieuwe zomer sandalen en/of slippers voor je kind(eren) geshopt? Benieuwd welke van deze 12 uit de webshop van Nelson jouw favoriet is. Be inspired!

 

 

 1. SlippersĀ Havaianas
 2. SandalenĀ TEVA
 3. SlippersĀ Havaianas
 4. SlippersĀ Birkenstock
 5. SlippersĀ Havaianas
 6. SandalenĀ Gioseppo
 7. SandalenĀ TEVA
 8. SandalenĀ Develab
 9. SandalenĀ Shoesme
 10. SlippersĀ Havaianas
 11. SandalenĀ Gioseppo
 12. SandalenĀ Kipling

Welk nummertje is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook šŸ™‚

Heb jij je al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Er komt een toffe actie aan!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

 

Plaats een reactie