DIT IS DE NIEUWE ZOMERJURK VAN JAELYN!


DIT IS DE NIEUWE ZOMERJURK VAN JAELYN!

Door Nienke: 

Wij gaan op vakantie en we nemen mee…
Deze prachtige nieuwe jurk, deze sandaaltjes, zwemkleding, een badhanddoek en meer hebben we niet nodig. Hopen we. Mits het weer het toe laat. Vorige maand boekten we spontaan een reisje naar Portugal, nadat mijn ouders hetzelfde deden. Net zo spontaan. Nu gaan we met z’n zesjes. Althans, we zien elkaar daar. Onwijs veel zin in. En we hopen dat deze jurk elke dag aan kan. Het liefst zonder maillot of sokken en zonder vest. Want hóe prachtig is deze jurk?

De vorige keer zei ik al dat ik meer en meer van eenvoud ben gaan houden. Daar waar ik voorheen meestal op zoek was naar de meest unieke en opvallende items, outfits of combinaties. Deze jurk van Iglo + Indi is alles behalve eenvoudig, maar oogt wel rustig. Het is een denim dress en denim items zijn in mijn ogen vaak basic. Toch is het een ware eye catcher. Een pronkstuk. Dit door gebruik van de meest mooie stof en de prachtige verfijnde details. Ik heb geprobeerd om dit zo goed mogelijk in beeld te brengen, maar in het echt is het nog mooier dan op de foto’s. De kleur is super mooi en er zit een hele mooie glans/gloed in de stof. Daarnaast zijn er shiny details in aangebracht door middel van zilverdraad. En de mouwtjes maken de jurk ook nog eens extra romantisch. Echt, ik was al fan van Iglo + Indi en haar super zachte, kwalitatieve stoffen, maar deze jurk is helemaal fantastisch! Zo zacht en zo’n mooie kwaliteit. Dit is weer zo’n gevalletje “Deze is het waard om 3 jaar te bewaren voor kleine zus.” Tegen de tijd dat hij te klein is… Maar met een beetje geluk duurt dat nog wel even.

Het jurkje heeft verder niets nodig aan accessoires of iets dergelijks. Maar voor de afwisseling kan het leuk zijn om er bijvoorbeeld eens een gehaakt hesje over heen te doen, voor een meer boho uitstraling. Verder is het door de (denim)kleur overal makkelijk mee te combineren, wanneer je er vanwege de temperatuur wat meer bij aan dient te trekken. Ik vind ‘m echt fantastisch! Wat jij?

Je shopt het jurkje hier bij Iglo + Indi

Klik hier om direct het jurkje bij Iglo + Indi te shoppen!

Is deze outfit ook iets voor jouw dochter?

Bekijk ook: 10x eye-catchers van dit moment

Tags: ,

Plaats een reactie