ZO DRAAG JE DE SPORTIEVE TREND!


ZO DRAAG JE DE SPORTIEVE TREND!

Vandaag een outfit en een stijltje dat perfect is voor meiden van klein tot groot. Een sportieve look met ook een echte girly touch. De sweatpants is echt een onmisbaar item in de kledingkast. Zowel voor jezelf als voor je zoon of dochter, dit item is hot!

Fé haar sweatpants is van het Nederlandse kinderkleding merk By-Bar. Waar je ook voor jezelf de leukste items shop. Twinning! Gecombineerd met een een lekker basic maar toch opvallend T-shirt van Fresh Dinosaurs én de toffe flower bomber van Tumble ‘N Dry een perfecte outfit voor deze tijd van ‘t jaar! En het fijne van bomberjacks is dat je ze zowel als jas en als vest kunt dragen. Super handig.

Be inspired, en vergeet ook zelf niet even de collectie van By-Bar te bekijken. Heel veel leuks voor jezelf én je dochter 😉


Je shopt het bomberjack van Tumble ‘N Dry hierJe shopt het bomberjack hier

Foto’s door: Maru Alvarez
Achtergrond: BB-Fabrics

Plaats een reactie