KINDERMODE TREND | SET YOUR GOALS

Heb jij (één van) dé kindermode trend van dit seizoen al gespot? Broeken met strepen aan de zijkant, tops met tennisrackets en jurkjes bedrukt met ping pong batjes. Deze sportieve kindermode trend zien we overal voorbij komen en heeft niet alleen het straatbeeld, maar ook ons modehartje veroverd. Toonaangevende kindermode merken als Bobo Choses, Oaks of Acorn en Finger in the Nose hebben deze trend omarmt. We zien het niet alleen in de kindermode terugkomen, maar ook voor volwassenen zijn er volop items met een sportieve touch verkrijgbaar. Zo kun je op allerlei manieren een mini-me look met je kind creëren. Hoe tof is dat?! Daarnaast zien we zelfs de metallics terugkomen in deze trend, zoals een top met strepen in metallic kleurtjes. Zo heb je twee van je favoriete trends in één.

Deze speelse kindermode trend is perfect voor alle sportievelingen onder ons, maar ook voor de kids die niet zo weg zijn van sport is deze trend niet te missen. Fashionable, hip én mega comfortabel waardoor je er lekker in kunt bewegen. Het voelt bijna alsof je in je pyjama de deur uit gaat 😉

Hebben jullie het laatste issue van Sparkle26 al gezien? Hier zien we deze kindermode trend ook volop terugkomen. Het thema ‘set your goals’ staat in het teken van teamwork en je doelen bereiken. Daar past deze sportieve trend natuurlijk perfect bij, want in de teamsport draait het allemaal om het bereiken van een doel. Dus, geef de kast van je zoon of dochter een energy boost met deze trend!

Wat vind jij van deze kindermode trend?

Meer inspiratie? Klik hier om het hele lookbook op Sparkle26 te bekijken

KLIK HIER OM HET HELE LOOKBOOK TE BEKIJKEN

Tags: , , ,

Plaats een reactie