FUNKY XS LANCEERT LIMITED EDITION COLLECTIE


FUNKY XS LANCEERT LIMITED EDITION COLLECTIE

Inderdaad, je leest het goed! Het Nederlands kinderkleding merk Funky XS bestaat 10 jaar en dat betekent feest! Speciaal voor het 10 jarig bestaan heeft het kindermode merk een limited edition collectie gelanceerd. Dé T-shirts waar het 10 jaar gelden voor Lisette, eigenaresse van Funky XS, allemaal mee begon. Brings back memories. Kan jij je ze nog herinneren?

Want wat in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot een kinderkleding merk met een gehele collectie is begonnen met alleen T-shirts. De bestsellers van 10 jaar geleden zijn speciaal voor het 10 jarig jubileum nog een keer geproduceerd. Het ‘topmodel‘ T-shirt voor de girls en de ‘hunk‘ voor de boys. En dan is niet het enige, want naast de limited edition T-shirts is er ook een gaaf kussen in dezelfde print. Hoe leuk!

Deze zomer kan jouw zoon of dochter dus weer als vanouds shinen in het bestseller model van 10 jaar geleden. Onze tip, wees er snel bij. De oplage is beperkt en na deze limited edition collectie komt het T-shirt écht niet meer terug 😉

Kan jij je de ‘gouwe ouwe’ T-shirts van Funky XS nog herinneren? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten. En vergeet vooral niet even een kijkje in de webshop te nemen. Naast de limited edition pieces, shop natuurlijk ook de reguliere zomercollectie voor boys & girls. Happy shopping.

Klik hier om naar de website van Funky XS te gaan

 

En bekijk ook zeker even de gehele zomercollectie in de webshop!

Klik hier om de limited edition collectie direct te shoppen bij Funky XS

Kan jij je de limited edition T-shirts nog herinneren?

Tags: ,

Plaats een reactie