COMBI’S MET FUNKY XS


Een tijdje terug lieten we je op Kindermodeblog al de nieuwe collectie van Funky XS zien. Met daarin super veel leuke boys en girls shirts met coole prints, zoals we van Funky gewend zijn! Printjes die afgeleid zijn uit het modebeeld van volwassenen, maar dan vertaald in een kinderlijke versie met een knipoog.

Wij werden helemaal blij van deze coole collectie met snorren, grappige teksten en coole plaatjes maar ook van de fijne pasvorm en, niet geheel onbelangrijk: de mooie kwaliteit ervan! We willen je dan ook graag onze favoriete shirts showen, in combinatie met jeans of gekleurde broekjes. Want het fijne van de Funky XS shirtjes is: je kunt ze lekker in de combinatie gooien met allerlei verschillende kledingstuks!
Let’s go with the combi’s!

 

FunkyXS
1. Neon roze skinny Vingino
2. Funky XS shirtje I love shoes, bags & myself!
3. Roze Allstars

Funky2
1. Metallic skinny. Supertrash
2. Funky XS shirtje camera
3. Converse gympen

Funkyxs
1. Jeans met bretels. Vingino
2. Funky XS shirtje met hond&bril
3. Converse gympen

funkyxs3
1. Funky XS snorrenshirt
2. Cognac riem. Cowboysbelt
3. Stoere jeans. Blue Rebel
4. Converse gympen

Welke combi met Funky XS vinden jullie het leukste?

En, don’t forget!
Doe jij al mee met de super leuke Funky XS contest?
Je kunt er een nieuw Funky XS t-shirt mee winnen! Maak van coole foto van jouw kindje  en zijn/haar nieuwste Funky XS t-shirt aan en stuur deze op naar ons! Wie weet WIN jij dan wel het aankoopbedrag terug + een nieuw Funky XS t-shirtje! Wij zeggen…DOEN! 🙂

funky

 

Tags: , ,

2 Reacties

 • door Melissa van Stipdonk-maas
  Posted 20 februari 2013 13:13 0Likes

  Ik vind het leukste:
  1. Metallic skinny. Supertrash
  2. Funky XS shirtje camera
  3. Converse gympen

 • door Evatius Philips
  Posted 23 februari 2013 08:54 0Likes

  Nummer twee! heel erg stoer

Plaats een reactie