BEAU IN HUGO LOVES TIKI SWEATER!


BEAU IN HUGO LOVES TIKI SWEATER!

Door: Nathalie

Merken jullie dat nou ook? Wanneer bepaalde merken hun nieuwe collectie lanceren moet je gelijk je slag slaan, want anders gaat het aan je neus voorbij. Veel winkels verkopen het al in de stenen winkel alvorens de verkoop op internet start, zodat je er soms echt naast vist. Aangezien ik naast het moeder zijn ook nog een kantoorbaan heb kan ik soms gewoon niet paraat staan, waardoor er geregeld iets aan mijn neus voorbij gaat. Geloof mij….dat is beter voor mijn portemonnee, maar deze keer moest en zou ik iets hebben van de nieuwe collectie van Hugo loves Tiki. Bijna alles vond ik geweldig, maar ik wist dat ik snel moest zijn.

Mijn eerste voorkeur ging uit naar een normaal t-shirtje met korte mouw, maar helaas werd die ergens uit mijn winkelmand gepikt. Gelukkig vond ik deze toffe sweater. Dan maar een sweater, want ik kon het printje niet weerstaan. En laten we nou eerlijk zij, in Nederland is het toch vaker truien weer dan weer voor een T-shirt. Wat was ik blij toen die binnen kwam. Nog wel wat ruim, maar dan kan Beau er wat langer mee doen en heerlijk zacht. Mooie frisse kleur die heel gezellig past bij Beau zijn gezichtje. Hier draagt hij het op een super leuk broekje van H&M met zijn witte adidasjes eronder. Ik denk dat wij veel plezier van deze trui gaan hebben. Hebben jullie ook wat leuks van Hugo loves Tiki kunnen scoren?

Je shopt de trui van Hugo Loves Tiki hier

Shop hier de trui van Hugo Loves Tiki

Zin om te shoppen? Klik hier voor de leukste shops!

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Babyblue, jeans & stripes ?❤️⚡️ #Ootd #Kindermodeblog #Kidsstylist

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

 

Plaats een reactie