DÉ DENIM DIE JE IN DE KAST MOET HEBBEN


DE DENIM DIE JE IN DE KAST MOET HEBBEN

Het kan bijna niet anders dan dat er ieder seizoen wel een item (of meer) van Vingino in de kast van je zoon of dochter is terug te vinden. Logisch ook, want het Nederlandse kinderkleding merk staat al jaar en dag bekend om de kwalitatieve denims en speelt helemaal in op de laatste kindermode trends.

De nieuwe zomercollectie voor jongens en meisjes van jong tot oud ziet er ook weer te gek uit. Yes, van mini tot aan tieners, bij Vingino ben je aan het juiste adres. Kleurrijke eye-catcher items worden afgewisseld met mooie basics die je eindeloos kunt mix & matchen. Stoer, edgy en hier en daar een echte fashionable twist. Zeg nou zelf, van de collectie beelden hieronder kom je toch al helemaal in de zomerse mood?

Vingino Flexfit Denim

En dat Vingino vooruitstrevend is op het gebied van denim, bewijst de nieuwe flexfit denim collectie maar weer. Jeans gemaakt van super stretchy materiaal, waarin kids heerlijk kunnen spelen, rennen, dansen en vooral heel veel lol hebben. Want als er iets belangrijk is aan kinderkleding dan is het wel dat het comfortabel zit en lekker draagbaar is. Oké. Het oog wilt ook wat, maar dat zit bij de kinderkleding collectie van Vingino wel goed. Aan alle details is gedacht en de afwerking gaat tot in de puntjes.

De flexfit denim is wat ons betreft een echte aanrader voor het zomerseizoen! En ook een echte tip wanneer je dochter of zoon misschien niet zo van jeans houdt. Want de flexfit ziet er dan wel uit als een jeans, maar voelt en draagt als een heel comfy broekje!

Je kunt de (flexfit denim) collectie van Vingino shoppen via deze link

Klik hier om direct naar de webshop van Vingino te gaan

Plaats een reactie