NANNA IN DENIM SCOTCH R’BELLE

Het klinkt misschien zo cliché maar een paar goede jeans items mogen gewoon écht niet ontbreken in je kast. Niet in je eigen kast en niet in die van je kindje(s). Je kunt ze overal mee combineren en jeans blijft leuk. Nanna draagt vandaag een mooie jeans tuniek van Scotch R’Belle, die trouwens ook prima als jurkje door kan. De tuniek is aan de voorkant mooi afgewerkt met borduursel. Je draagt er een legging of een maillot onder en je bent klaar. Lekker makkelijk toch? Nanna draagt ‘m met een legging van Scotch en een oversized sjaal van Zara. Let’s go!

Je kunt de tuniek hier shoppen

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-112

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-99

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-106

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-110

Kindermode kinderkleding jongens meisjes mode kids hip fashion-100

Je kunt de tuniek hier shoppen

 

Hoeveel goede jeans items heb jij in de kast?

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: , ,