DEZE BUDGET LEGGING IS TE GEK!

DEZE BUDGET LEGGING IS TE GEK!

Door Renske:

Oh man wat was dat heerlijk he afgelopen weekend! In plaats van enorm te balen probeer ik het maar gewoon te zien als bonusdagen die we maar alvast in de pocket kunnen hebben! Het is alleen aan kinderen erna altijd weer lastig uit te leggen dat dat weer echt exceptioneel was voor deze tijd van het jaar en we nu toch echt weer iets met lange mouwen en bedekte benen aan moeten. Want de zomer was toch begonnen?

Gelukkig had ik voor de meisjes net een nieuwe legging bij H&M op de kop getikt die ze geweldig vinden dus dat maakte de teleurstelling weer een beetje goed. Deze donkergroene legging met panterprint (yes alweer:)) in goud en zwart is echt een musthave voor deze tijd van het jaar! Hij is namelijk wel gewoon lekker lang maar van een iets dunner stofje. En ik hou zelf niet alleen van panter maar ook heel erg van goud dus deze combi is echt een winner! En niet onbelangrijk, je shopt ‘m echt voor een heel klein prijsje!

Voor Phileine heb ik er goudkleutige sneakertjes onder maar Julie draagt hier haar witte Stan Smiths die overal onder kunnen. Er boven draagt ze een hele fijne sweater van Soft Gallery met goud en glitter erin verwerkt dus matcht ook lekker erbij.

Wat vind jij van deze combi met panter en gouden details? Ook zo’n fan als ik? 🙂

Klik hier om de legging voor een budget prijsje te shoppen

Je shopt de legging hier voor een heel fijn prijsje

Plaats een reactie