AMERICA TODAY JUNIOR STYLING EVENT

AMERICA TODAY JUNIOR STYLING EVENT

Wat een heerlijke en gezellige dag was het afgelopen zaterdag. De zon scheen, de lucht was (strak) blauw, iedereen was vrolijk en het team van Kindermodeblog was helemaal klaar voor het styling event van America Today Junior in de Bijenkorf in Amsterdam! Locatie wel hoor…!

En nieuwe setjes maken en kids stylen in de nieuwe zomercollectie van America Today Junior hoef je ons geen twee keer te vragen. Om vrolijk van te worden. Sportief, stoer – met hier en daar een girly twist – en helemaal in de America Today stijl. Van kleine kids tot echte tiener girls, zo leuk om te zien dat je voor iedere leeftijd weer een geheel eigen look kunt creëren. En met zulk lekker weer kom je niet onder een dosis zomerse outfit inspiratie uit! Je snapt dat we de beelden natuurlijk maar al te graag met jullie delen!

America Today Junior

Heb jij de nieuwe en super coole zomercollectie van America Today Junior al gespot én geshopt? De collectie voor boys & girls ziet er weer te gek uit. Items die je goed met elkaar, maar ook met andere merken kunt combineren. Perfect voor een schooldag of om het weekend heerlijk in te chillen met vrienden en vriendinnen. Bij America Today snappen ze het wel 🙂

Benieuwd naar alle outfit foto’s van afgelopen zaterdag? Bekijk ze hier in deze blog en laat je inspireren!

Klik hier om de collectie te shoppen bij America Today Junior

Klik hier om direct naar de webshop van America Today Junior te gaan

Benieuwd naar alle outfit foto’s? Klik hier!

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Plaats een reactie