WEBSHOP TIP: MENORQUINA SANDALEN


WEBSHOP TIP: MENORQUINA SANDALEN

Hebben jullie ook zo’n heerlijk weekend achter de rug? Naast korte broeken en rokjes was ook hét moment daar om de dichte schoenen binnen te laten en de sandalen uit de kast te halen! Niets fijner dan met je blote voeten in een paar hippe sandalen van het zonnetje te genieten. En omdat het soms best een zoektocht kan zijn om hét perfecte paar te vinden wil ik je vandaag een hele fijne webshop tippen! Dus ben jij op zoek naar sandalen van een goede kwaliteit, een eye-catcher detail én een fijne prijs? Dan moet je zeker even verder lezen!

Menorquina. Je hebt de naam vast al wel eens gehoord. Is het niet van de gelijknamige webshop waar je deze musthave sandalen shopt, dan wel van het traditionele én handgemaakte Spaanse sandaaltje zelf. Het geheim van deze sandaal zit ‘m misschien wel in de eenvoud. Hoewel er de laatste seizoenen ook variaties te vinden zijn om het draaggemak (voor kids) nog beter te maken! Zo kun je het sandaaltje voor kleine kids shoppen met een klittenband- of gesp sluiting. Super gemakkelijk te combineren en het voordeel van de Menorquina is dat je ze zowel klassiek als casual kunt dragen. Dus mocht je deze zomer nog een bruiloft op de planning hebben dan is dit ook een echte tip!

En leuk nieuws, in de webshop van Mernoquinas shop je het tijdloze leren sandaaltje niet alleen voor de kids. Nee nee, ook voor jezelf kun je deze ultieme zomer musthave shoppen! Heb jij het panterprint model al gespot?  Niet alleen te gek voor je zoon of dochter, maar ook voor jezelf. Twinning is winning! Of kies jij voor jezelf voor dit model met slangenprint? Naast de fijne effen kleuren, shop je de Menorquinas deze zomer dus ook met een eye-catcher printje of met een opvallende glitter. Hiervan krijg je toch meteen dat ultieme zomergevoel?

Tip: De Menorquinas voor kids vallen 1 maat groter uit. Ons advies is dan ook om 1 maatje kleiner te bestellen. Ken jij de Menorquinas al? En welke kleur of print is jouw favoriet? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

Je kunt de Menorquinas shoppen via deze link

Klik hier om direct naar de webshop van Menorquina te gaan

Bij de bestelling voor je zoon of dochter ontvang je ook nog een Spaans knutsel en kijkdoos pakket!

Meer kinderschoenen inspiratie? Klik hier

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie