MUST SEE: HUGO LOVES TIKI ZOMERCOLLECTIE

MUST SEE: HUGO LOVES TIKI ZOMERCOLLECTIE

Hebben jullie ook een heerlijk weekend achter de rug? Lekker kunnen relaxen en genoten van het weer en de kids? Vandaag beginnen we de start van de week met nieuwe collectie inspiratie! Eentje die iets langer op zich liet wachten, maar zeer zeker de moeite waard is om onder de aandacht te brengen.

Want de nieuwe collectie van het waanzinnige kinderkleding merk Hugo Loves Tiki ziet er geweldig uit. Om héél hebberig van te worden zelfs. De opvallende prints, de fijne kleuren combinaties, yes dit is er eentje die je niet wil missen. Misschien heb jij jouw favorieten al geshopt? Of staat er een item ui de collectie van dit kinderkleding merk hoog op je wensenlijstje?

 

Deze nieuwe zomer collectie heeft als thema ‘water’. En dat is te zien in de verschillende kleurrijke prints! Kwallen, zeesterren, zeepaardjes, schelpen en… een regenboog! Echte eye-catcher musthaves die je linea recta in je winkelmandje kunt gooien 😉 Bekijk snel de beelden, maar vergeet ook zeker niet de rest van de collectie te bekijken!

Je kunt de nieuwe collectie van Hugo Loves Tiki hier bekijken

Bekijk de hele collectie van Hugo Loves Tike hier

Wat vind jij van de nieuwe collectie van het kinderkleding merk Hugo Loves Tiki?

Tags: ,

Plaats een reactie