10X TOFFE LENTE ITEMS VOOR MEISJES!


10X TOFFE LENTE ITEMS VOOR MEISJES!

Yes! Vandaag belooft het de eerste echte zonnige en warme lente dag van het jaar te worden. Heerlijk! Hopelijk is dit de eerste van velen die nog komen gaan. Een nieuwe, vrolijke en kleurrijke lente outfit kan dan ook zeker niet ontbreken. Wij hebben in de webshop van Bon Bon Bleu alvast 10 gave items voor je bij elkaar geshopt. Maar neem zeker even een kijkje in de webshop want ze hebben nog veel meer leuks! Niet slagen kan gewoon niet bij deze toffe webshop. Welke van deze 10 nummertjes zou jij kiezen voor je dochter? Happy shopping en geniet van de zon vandaag!

  1. Hemd Soft Gallery
  2. Haarband Soft Gallery
  3. Vest Maed for Mini
  4. Jurk Iglo + Indi
  5. Legging Little Man Happy
  6. Jurk Little Man Happy
  7. T-shirt Little Man Happy
  8. Sokken Repose AMS
  9. Rok Little Man Happy
  10. Sweater Mini Rodini

Welk item is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder of op Facebook 🙂

Tags: , , ,

Plaats een reactie