EEN STOERE ZOMERJAS VOOR HET NIEUWE SEIZOEN


EEN STOERE ZOMERJAS VOOR HET NIEUWE SEIZOEN

Door Nathalie:

Is de zomer dan echt in aantocht? Wat hebben we dit weekend toch een heerlijk weer gehad. Zo anders dan het weekend van Pasen. Het weekend van Pasen vond ik echt teleurstellend. Zoals bij kerst sneeuw hoort wil je met Pasen gewoon de zon zien, maar helaas dat gebeurde niet. Wat er wel met Pasen was, waren de paasaanbiedingen en de mid season sales. Ik vond het een goed moment om voor Beau op zoek te gaan naar een leuke nieuwe zomerjas. Vorig jaar was ik goed geslaagd bij Tumble ‘N Dry en ook dit keer zag ik weer super leuke items voorbij komen. Voor Beau heb ik leuk kunnen slagen en niet alleen voor een jas waar ik naar op zoek was.

Beau past nog net in de ‘boys low’ en die hadden dit keer zoveel leuke dingen. Toen deze jas voorbij kwam was ik meteen verkocht. Zoals jullie wellicht weten ben ik gek op de kleur groen. Ik vind groen goed matchen met de meeste andere kleuren en ik vind het super fijn als een jas bij veel andere items past. Daarnaast had ik voor Beau in dezelfde kleur al Vans gekocht dus ik vond de combi heel tof. Op het jasje staan gitaartjes afgebeeld. Te leuk. Toevallig was deze jas ook nog in de aanbieding dus hij zat al gauw in mijn mandje. Dit weekend kon hij hem heerlijk aan samen met zijn hippe Ammehoela broekje. De oudste twee moesten dit weekend veel sporten dus Beau als jongste moest mee, maar met dit weer is dat geen straf. Heerlijk spelen met de andere kindjes in de zon. Een geslaagd weekend. Welke jasje hebben jullie dit seizoen voor jullie kindje gescoord?

Je kunt de zomerjas hier shoppen (in de sale!)

Shop de zomerjas hier in de sale

Heb jij al een nieuwe zomerjas voor je zoon of dochter geshopt?

Tags: , , ,

Plaats een reactie