MAISON MANGOSTAN KINDERSCHOENEN OM TE ZOENEN!

MAISON MANGOSTAN KINDERSCHOENEN OM TE ZOENEN!

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen! De nieuwe kinderschoenen collectie van het Spaanse kinderschoenen merk Maison Mangostan. In één woord? WAAN-ZIN-NIG! Wanneer je Kindermodeblog al wat langer volgt weet je dat ik de kinderschoenen een paar seizoenen voor het eerst gespot heb op een beurs in Madrid. – Lees het hier terug – Ik was opslag verliefd en ieder seizoen wordt de collectie nóg gaver, beter en groter.

Maison Mangostan is een kinderschoenen merk dat net even anders is. Super fashionable, vooruitstrevend en heerlijk opvallend. Verschillende kleuren combi’s, (panter!) prints en die veters! Hele toffe kinderschoenen die je het liefst ook gewoon voor jezelf wilt shoppen. Heb je de hele nieuwe collectie al bekeken? Echte eye-catcher kinderschoenen die elke outfit helemaal afmaken. En de collectie is dit seizoen nog groter, dus kiezen wordt alleen nog maar lastiger!

De nieuwe kinderschoenen collectie staat in het teken van een tropische oase waar bloemen bloeien, fruit vers en sappig is en iedereen welkom is! Omringd door exotische flora en fauna en het grenzeloze optimisme van kinderen die de gedachten van Maison Mangostan snappen. Ondergedompeld in een regenboog van glitters.

En goed nieuws is dat je de kinderschoenen nu ook bij verschillende webshops in Nederland kunt shoppen. Als dat geen goed nieuws is! Je shopt ze onder andere bij Pomme de Jus, Wonder for Kids en Little Legends dus neem zeker snel een kijkje. En wees er snel bij, want op = op!

Heel benieuwd welk paar uit de nieuwe collectie jullie favoriet is. Laat je het even weten in een reactie onder deze blogpost? Laat je voor nu lekker inspireren enneh, succes met kiezen 😉

Bekijk hier de hele kinderschoenen collectie van Maison Mangostan

Klik hier om de nieuwe collectie van Maison Mangostan direct te shoppen

Meer kinderschoenen inspiratie? Klik hier

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Look of the day ?⚡️?? #Kindermodeblog #KidsStylist @frederiekewieberdink

Een bericht gedeeld door Frederieke Wieberdink (@kindermodeblog) op

Tags: , ,

Plaats een reactie