ZO DRAAGT ELLE DE PANTERPRINT


ZO DRAAGT ELLE DE PANTERPRINT

Als je mij en Kindermodeblog al wat langer volgt weet je dat ik niet vies ben van een panterprintje. Wat zeg ik, een goede panterprint kan eigenlijk altijd! Het beestachtige printje is zeker dit seizoen terug van weggeweest en eigenlijk niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Ben jij ook in love met deze print?

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Vandaag deel ik graag de nieuwe panter aanwinst van Elle met jullie. Eentje die extra opvallend is door de kleur. Want mooi rood is niet lelijk. Elle draagt een panterprint jurk uit de nieuwe zomercollectie van het kinderkleding merk Soft Gallery. En dit is niet het enige item uit de collectie met het populaire printje! De jurk valt lekker soepel en wanneer de zomer echt daar is, draag je ‘m natuurlijk los met stoere sneakers of luchtige sandalen. Omdat het nu (helaas) nog wat frisser is draagt Elle haar jurk op een legging van de Zara met een contrasterende bies op de zijkant. De top met col kraag is ook van Soft Gallery en geeft de outfit voor nu nog even wat gelaagdheid.

Wat mij en Elle betreft een echte topper voor dit seizoen. Zie jij je dochter ook al in deze jurk rond huppelen? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten. Happy shopping!

Je shopt het jurkje hier
Je shopt het jurkje hier

Foto’s door Alina Krasieva

Meer outfit inspiratie? klik hier

Groen met klein panterprintje. #Yesterday #Work Tab for details. ❤️

Een bericht gedeeld door Free (@frederiekewieberdink) op

Plaats een reactie