ZARA KINDERKLEDING | OUTFIT JILL


Wat was het gezellig met Jill! De romantische tule rok van Zara die ze draagt kun je echt op zoveel manieren combineren dat je nooit de fout in kunt gaan. En dat ie nooit gaat vervelen…. Of je hem nou aanschaft voor kerst, een bruiloft of dagelijks gebruik, hij is gewoon altijd goed te stylen. Op één voorwaarde! Dat je natuurlijk een dochter hebt die van rokjes houdt 😉

Jill draagt deze Zara rok in een roze snoepkleur met een lekkere winterse zwart/wit gebreide trui van Zara. Die je trouwens ook erg leuk kunt combineren met een superlichte boyvriend jeans. Zie je ‘m voor je? Juist ja. Maar we dwalen af. Terug naar de rok van Jill. Ze draagt ‘m met Doctor Martens eronder en zo heeft deze look echt alles wat wij leuk vinden!! Eigenwijs en stoer maar tegelijk ook superlief!! Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het ons weten in een reactie onder deze blogpost of op Facebook. We zijn benieuwd 🙂 Fijne dag vandaag!

Via deze link surf je snel naar Zara Kids

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-90

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-93

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-86

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-85

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-88

Kindermodeblog hippe kids jongens meisjes mode kindermode Samantha Bosdijk Photography-92

Direct het rokje shoppen!

Foto’s door Samantha Bosdijk

Plaats een reactie