ZO DRAAGT BEAU ZIJN NIEUWE JACK

ZO DRAAGT BEAU ZIJN NIEUWE JACK

Door Renske:

Zo, griepgolf 2 heeft hier weer door het huis gewaaid, iedereen is weer aan de beurt geweest dus hopelijk hebben we deze ellende nu weer gehad. Ik ben ook zooooooo klaar met dat weer, please geef ons echt lenteweer, NU! Er is overal zo veel leuke lente / zomerkleding te koop en dat wil je dan ook gewoon zsm aan kunnen. Maar goed, we hebben nog even geduld, heel even dan…..

Waar ik altijd op tijd naar op zoek ga zijn de zomerjassen voor de kids, die hebben ze tenslotte veel aan en daar wil ik wel echt toffe items voor hebben. Voor de meisjes had ik al een bomberjack van Scotch Rbelle  in de sale gescoord en voor Beau wilde ik graag zo’n soort track jacket. Je ziet deze en ook de track pants nu weer veel voorbij komen en ik vind ze superleuk.

Ik wilde graag een donkerblauwe en per toeval zag ik dit jack van Nik&Nik voorbij komen. Hij paste Beau perfect en ik vind het lekker stoer staan. Hij is niet gevoerd maar ik heb nog een tussenjas voor hem dus deze is top voor als het echt wat warmer is. Op de linkerborst stond eigenlijk het logo van Nik & Nik maar ik heb er een patch van Meri Meri overheen gestreken om het iets speelser te maken.

Meri Meri heeft echt zoveel leuke patches die je supermakkelijk op elk kledingstuk strijkt en het net weer een andere touch geeft. Ik heb voor Beau gekozen voor deze tijger (hoe kan het ook anders 🙂  maar ze hebben echt nog meer hele toffe!

Nu hopen dat we dit jack heel snel aan kunnen!

Je shopt het jack hier & de patch van Meri Meri hier

Je shopt het jack hier & de patch van Meri Meri hier

Is dit gave jack van Beau ook iets voor jouw zoon?

Tags: , ,

Plaats een reactie