10X GAVE SCHOENEN VOOR DE WINTER


De winter heeft inmiddels echt ons land bereikt, terwijl deze officieel nog niet eens is begonnen! Een goed paar kinderschoenen is natuurlijk sowieso een must, maar met dit weer al helemaal. Want koude voeten daar zitten we natuurlijk niet op de wachten. Van stoere winterboots tot regenlaarzen en echte snowboots. Heb jij ze al geshopt voor je zoon of dochter?

We wonen in Nederland en dat betekent: regen, heel veel regen. Ook deze week kwam het af en toe weer met bakken uit de hemel. Fijne regenlaarzen kunnen dan ook niet ontbreken. Zelf vind ik de regenlaarzen van Bergstein super fijn! Een soepel laarsje verkrijgbaar in allemaal verschillende kleuren. En wanneer er binnenkort weer een pak sneeuw ligt doe je je kind (en jezelf) natuurlijk een groot plezier met een goed paar snowboots En shop deze zéker op tijd. Want op het moment dat je ze écht nodig hebt, zijn ze overal uitverkocht 😉 Met warme voetjes knispert de sneeuw nog lekkerder onder de voeten.

En dan natuurlijk een hip paar kinderschoenen waarop je kind het hele seizoen door kan stappen.Een stevige schoen of laars is zeker in het winter seizoen belangrijk. Er is volop keuze dus laat je zeker inspireren door de 10 kinderschoenen hieronder! Hele benieuwd welk paar schoenen jij zou kiezen voor je zoon of dochter!

Klik hier om de gehele kinderschoenen collectie bij Nelson te bekijken

  1. Boots Timberland
  2. Boots Timberland
  3. Boots Orange babies
  4. Boots Dr. Martens
  5. Laarsjes Vingino
  6. Sneeuwboots Sorel
  7. Boots Dr. Martens
  8. Boots Orange babies
  9. Boots Orange babies
  10. Regenlaars Bergstein

Welke schoenen kies jij voor de winter?

Tags: , , , , , , , , ,

Plaats een reactie