BLOG SKY: ROOD WIIT EN BLAUW


BLOG SKY: ROOD WIIT EN BLAUW

Het is maart dus tijd voor nieuw en fris! Het valt me op dat er veel rood, wit en (licht)blauw in de winkels ligt.

Rood is niet echt mijn favoriete kleur, maar in combinatie met wit vind ik het wel heel leuk. De wintercollectie van Tommy Hilfiger vond ik al erg leuk, maar de zomercollectie is echt te gek! Ik kocht deze hoodie. Voor naar hockey (onze clubkleuren zijn rood en wit), maar ik ga deze trui echt ook ‘gewoon’ dragen. De hoodie is niet te dik en heerlijk zacht!  Hij is lekker oversized en heeft een beetje vleermuismouwen.

Ook nieuw is mijn jeans van Vingino, de Azurra skinny. De broek is precies goed van kleur, niet te donker en niet te licht, heeft mooie slijtageplekken en zit heerlijk!  Er zit een klein beetje stretch in. Aan de binnenkant zitten felroze stiksels. Leuk voor als je je broekspijpen omslaat.

Fijne week,

Liefs Sky @sky_2004__

Je shopt de broek hier & Je shopt de trui hier

Je shopt de broek hier & Je shopt de trui hier

Plaats een reactie