GASTBLOGGER MARLOES: BLAUW BLAUW BLAUW


Door: Marloes

Ik ben Marloes, 28 jaar, samenwonend in Rijswijk met mijn vriend Wesley en ons zoontje Tyler Dean die in november alweer 2 jaar wordt. We hebben samen met een ander stel een restaurant in Scheveningen en ik ben eenmalig gastblogger (spannend).

Online bestellen heb ik nog nooit gedaan, sommige moeders zullen me nu wel voor gek verklaren, maar ik wil gewoon alles voelen en zien. Ik koop dus gewoon in de winkel. Soms struin ik ook de neuzelbeurs in Rijswijk af en ben ik afgelopen maand voor het eerst bij een home shopping geweest. Erg gezellig en ik heb zelfs wat gescoord!

Ik probeer zoveel mogelijk te combineren. Stoer of kak, blouse, polo of shirt, jogging of jeans. Favoriete merken heb ik niet echt. Als ik in de kast van Tyler kijk hangt daar echt van alles: H&M, Primark, Zara, Wibra, McGregor, Tommy Hilfiger, Levi’s, Pomp de Lux, Vingino, Name it, Gap, IKKS, noem maar op!

Nu ik zo naar de foto’s van Tyler zit te kijken valt het me op dat ik eigenlijk héél veel donkerblauw voor hem shop. Ik ga altijd voor veilig maar soms kies ik toch voor roze en rood. Roze voor polo’s en rood voor broekjes. Misschien is dit gelijk een les (haha ik hoor het mijn oude schooljuf nog tegen me zeggen) om voortaan iets minder op safe te gaan. Alhoewel, voor de winter heb ik (bijna) al zijn outfits klaar en ik moet zeggen dat daar stiekem toch ook veel donkerblauw in voor komt:) Ik heb zelfs twee winterjassen in het (durf het bijna niet te zeggen) donkerblauw geshopt voor hem.

Naast bijna alles in het donkerblauw te shoppen heb ik nog een tic: schoenen! Onze kleine bink heeft nog meer paar dan papa en mama bij elkaar. Van laarsjes van de Hema tot Havaianas tot slofjes van UGG tot sneakers van Adidas tot Timberlands.

Gastblog Marloes

Jasje McGregor, shirt H&M, broek Vingino, schoenen All Stars

Gastblog Marloes

Blouse Levi’s, broek en bodywarmer Zara, schoenen All Stars

Gastblog Marloes

Sjaal Tom Tailor, vest McGregor, broek Vingino, schoenen Cult

Gastblog Marloes

Gastblog Marloes

Gastblog Marloes

Ik heb voor de winter nog een ding op mijn wensenlijstje staan en dat zijn deze stoere zwarte boots van UGG.


Bedankt Marloes voor je leuke gastblog! 

Wil jij ook gastbloggen voor 1X? Stuur dan een mailtje met je motivatie en foto’s naar monica@kindermodeblog.nl

Tags: ,

Plaats een reactie