Ferrari rood


Door: Miranda

FLORENCE – Menig mannenhart gaat er sneller van kloppen. Voor de etagelage in Florence is het dan ook een drukke bedoeling. Zowel de toeristen maar zeker ook de Italianen zelf maken dikwijls foto’s van dit o zo leuke luxe hebbedingetje. In de mode en in koken zijn de Italianen experts, maar ook in de autobranche hebben ze aardig aan de weg getimmerd. Zowel jong als oud, loopt warm voor deze snelle auto’s, ik heb het uiteraard over FERRARI! Over de hele wereld ploppen de Ferrari winkels uit de grond. Hier kom je niet alleen voor een Ferrari miniatuur, maar ook voor kleding! Van zowel sportieve kleding tot casual kleding, dit allemaal onder de naam FERRARI! En uiteraard is er voor de kleintjes (tot het grote genoegen van vaders) menig speelgoed te vinden. Leuke polo’s, winterjassen en t-shirts. Ook voor meisjes is er een breed assortiment wat zeker niet jongensachtig is. Rood voert de boventoon in de collectie, en wat voor soort rood ik dan bedoel… FERRARI ROOD natuurlijk!

Ferrari Store FlorenceFerrari kinderkledingFerrari kinderkledingFerrari kinderkledingFerrari kinderkledingFerrari kinderkledingFerrari kinderkledingwww.ferrari.com

Tags: , , , ,

Plaats een reactie