ZO DRAAGT LOT VERSCHILLENDE KLEUREN EN PRINTS


ZO DRAAGT LOT VERSCHILLENDE KLEUREN EN PRINTS

Na de Sibirische kou van vorige week lijkt het weer nu te zijn omgeslagen. Spring is in the air! Oh, ik hoop zo dat het door gaat zetten. Geen mutsen, sjaals en winterjassen meer, maar hup met de zomerjas op pad. Zal het bijna kunnen?

Dit seizoen zien we veel (pastel) kleuren en printjes. We gaan massaal voor de printjes. Dit seizoen is de flower print een echte trend waar we niet omheen kunnen. Maar een panter printje mag dit seizoen ook (zeker) niet ontbreken. En deze eye-catcher broek van Lot is toch te gek? Lekker opvallend en door de soepele stof super comfortabel. Lot haar broek is van het kinderkleding merk Soft Gallery en ik kan je vertellen, de rest van de collectie is ook echt super. Zeker even kijken.

Lot draagt ‘m hier gecombineerd met de peach kleurige sweater én haar zomerjas zijn van Tumble ‘N Dry. Doordat de sweater en de zomerjas wat lichter van kleur zijn creëer je een frisse en vrolijke outfit perfect voor het nieuwe seizoen.

Laat de lente maar komen, Lot is er klaar voor. En wij ook!


Je shopt de zomerjas hier –de sweater hier &de broek hier


Je shopt de zomerjas hier –de sweater hier &de broek hier

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , , , ,

Plaats een reactie