GEEN FELLE KLEUREN EN DRUKKE PRINTS


Door: Bonnie

Eerder deze week zagen jullie Sem al voorbij komen in een shirtje van Lötiekids. Vandaag draagt Pepper het broekje uit dezelfde serie. Een leuk sportief shortje waar ik meteen helemaal weg van was. Geen felle kleuren of drukke prints maar mooi zacht blauw met een all over tennisracket print in donker blauw. Het broekje is van een heerlijk zacht katoenen stofje met een beetje stretch.

Lötiekids brengt ieder seizoen een limited collectie uit. Deze wordt in Barcelona geproduceerd, is super draagbaar en de meeste items zijn unisex. Onderling zijn de kleurtjes en printjes heel leuk te combineren maar ze zijn ook erg mooi met felle kleurtjes erbij of een zwarte of witte basic. Genoeg mogelijkheden dus met dit broekje!

Om een keer in de rustige sferen the blijven heb ik het Zuidelijke Spanje gecombineerd met een geweldig shirtje van het Poolse Label KLOO by Booso. Een basic met mooie tinten en leuke details. Let bijvoorbeeld op het oversized label, de onafgewerkte randen en schuine naden.

Twee mooie merken gecombineerd. Beide van een super kwaliteit en nog leuker.. een goeie prijs/kwaliteit verhouding! Get inspired!

Klik hier de collectie van Lötiekids te bekijken

LOTIE#7

LOTIE#5

LOTIE#4

LOTIE#3
Klik hier om Lötiekids te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie