SKY BLOGT: MIJN STYLISH REGENPARKA


MIJN STYLISH REGENPARKA

Ooo die maandagen…. Ik moet dan na het weekend altijd weer zo in het ritme komen. En volgens mij regent het dan ook altijd het meest. Ik moet maar ongeveer tien minuten fietsen naar school, maar dan kun je best nat worden. Gelukkig heb ik – vind ik zelf – een best wel stylish regenjas van H&M. Een legergroene, een parkamodel. Lekker lang, want regenbroeken draag ik niet…

Erbij een spijkerbroek van Supertrash, shirtje van Moscow, boots van Guts en Gusto en pet van Vingino by Danie, waar ik al eerder over blogde. Hard fietsen en dan later hopelijk weer zon!

Alvast een fijne nieuwe week!

Liefs van Sky

Klik hier om bij de H&M te shoppen

1 Reactie

  • door Maud
    Posted 17 februari 2018 20:58 0Likes

    Hey, skytje
    Op je leuke instapost kon je winnen en dat shirt vind ik super tof♥️
    PS ik ben heel trots op jou knappie

Plaats een reactie