BLOG JUUL: VINGINO JEANS + GIVE AWAY!

BLOG JUUL: VINGINO JEANS + GIVE AWAY!

Hee allemaal!

Voordat we vandaag beginnen met de vijf fashion tips voor het voorjaar, wil ik het met jullie nog heel even over iets anders hebben. Zoals jullie (hopelijk) weten, heeft Vingino al een tijdje een nieuwe collectie gelanceerd! Ik mocht een leuk item uit de nieuwe teen-collectie uitkiezen. Wat was dat lastig kiezen! Er zijn zo veel leuke nieuwe items bij Vingino! Uiteindelijk heb ik dan toch gekozen voor deze super-duper-fantastische broek!

Echt love it! Het is een mooie denim jeans, met licht spijker en donkerder spijker. Ook heeft de broek aan de achterkant een leuk detail. Op de achterkant van de broek zie je namelijk een geel label. Als je die jeans aan hebt, maak je zeker een fashion statement!! Vroeger droeg ik ook altijd al Vingino, een stoere donkere denim jeans had ik dan gecombineerd met een blouse. Makkelijk, maar wel tof voor mini-Juul :).

Dus deze outfit:

  • De stoerste en leukste broek ever van Vingino!!!
  • Het doorschijnende blouse is van de Zara. Een erg leuk detail is dat er op het blouseje een broche zit!
  • De toffe schoenen zijn Vans, ik zeg altijd maar zo: zonder panter in je outfit, is je outfit niet compleet 😉
  • En als laatst heb ik een petje op van de H&M, hij maakt gewoon je hele outfit af!

Leuk nieuws, Kindermodeblog mag een item uit de collectie van Vingino weg geven! Wat moet je doen? Tag een vriendin onder deze post op Facebook of onder de ze blog én laat weten welk item uit de collectie jij zou willen winnen! (plak de url van jouw favoriete item in de reactie) Good luck!

Je shopt de broek van Vingino hier 

Je shopt de broek hier direct bij Vingino

5 Reacties

Plaats een reactie