THE NEXT BIG THING: VINGINO


THE NEXT BIG THING: VINGINO

Het nieuwe seizoen trappen we natuurlijk af met de lancering van alle nieuwe collecties. Goed nieuws voor ons kindermode liefhebbers, want wat is het genieten om alle nieuwe trends, musthaves en frisse kleuren voorbij te zien komen. En hoewel het zonnetje buiten nog erg verraderlijk is, komen we wel alvast helemaal in de zomerse – oke, niet overdrijven, lente – stemming.

Ook de nieuwe collectie van het Nederlandse kinderkleding merk Vingino is gelanceerd en deze ziet er heel goed uit. En mocht je het gemist hebben, dit seizoen mag het allemaal lekker opvallend! Vrolijke en opvallende kleuren in combinatie met stoere denim stoffen en pastel tinten. Mix & match verschillende materialen en prints met elkaar voor een unieke outfit die helemaal bij je zoon of dochter past.

Stoere camo- en graffiti prints voor de boys en voor meiden flowers en panter prints (Ja hoor, mij heb je 😉 En heb je de reversible jassen in de nieuwe collectie al gespot? Uni-kleurig aan de ene kant en een toffe print aan de andere kant. Zo kun je lekker combineren en de jas aanpassen op je mood. Van de mini collectie tot kids en teens, bij Vingino vind je trendy items die helemaal bij de leeftijd van je zoon of dochter passen. Heb je de trendkleur pink ook al voor de boys gespot? Super tof op een lichte jeans en stoere sneakers. Durft jouw zoon het aan? Voor de meiden vind ik de flaired jeans mét roezel ook te leuk voor dit zomerseizoen. – Bekijk ‘m hier –  Nu met een opvallende sneaker of met een slippertje wanneer de zon over een tijdje écht goed schijnt.

Ik ben benieuwd wat jij van de nieuwe collectie van Vingino vindt. En of jij al items hebt geshopt? Leuk als je het hieronder in een comment laat weten!!

Voor nu, be inspired en happy shopping!

 

Bekijk de nieuwe collectie van Vingino hier

Klik hier om de nieuwe collectie van Vingino te shoppen

 

Plaats een reactie