10X TOFFE ITEMS BIJ POMME DE JUS


10X TOFFE ITEMS BIJ POMME DE JUS

Misschien heb je het nieuws eerder deze week al voorbij zien komen op Kindermodeblog. Kinderwinkel Pomme de Jus heeft samen met het het Zweedse kinderkleding merk de handen ineen geslagen en een exclusieve -eigen- collectie gelanceerd. – Lees de blog hier

Een collectie van fijne sweats en tees met de unieke illustraties van Pomme de Jus. De zachte pastelkleuren van de collab collectie kun je heerlijk mix & matchen met andere kinderkleding merken, pintjes en materialen. Wij hebben al wat favorieten uit de shop bij elkaar gemixt & matcht. Welke nummertjes zijn jouw favoriet? Leuk als je het hieronder in een reactie laat weten!

  1. T-shirt Bobo Choses
  2. T-shirt Pomme de Jus X One we Like
  3. T-shirt Pomme de Jus X One we Like
  4. Sweater Pomme de Jus X One we Like
  5. Haarband MarMar Copenhagen
  6. Legging Maed for Mini
  7. Laarsjes Bergstein
  8. Rok Bobo Choses
  9. Jurk Maed for Mini
  10. Sweater Pomme de Jus X One we Like

Voor welke combi ga jij? En welk items uit de Pomme de Jus X One we Like collectie is jouw favoriet?

Bekijk de hele collectie hier 

Plaats een reactie