MILA IN SISSY-BOY!


 MILA IN SISSY-BOY!

Ooooh ken je dat? Dat je iets aandoet en t niet meer uit wilt trekken? Nou ik had dat van het weekend met deze gave broek die ik paste bij Sissy Boy in Nijmegen! Een supermooie grijze kleur en hij zit lekker! Het is een jogjeans. Een combinatie van mijn twee favoriete broeken: een jeans en een joggingbroek! Leuk met mijn zwarte boots, maar straks ook opgerold met mijn sneakers eronder. Thumbs up!

Het blousje pakte mijn mama uit het rek. Ik vond het zo aan de hanger niet echt leuk, maar moest het even passen van haar. Herken je dat ook? Hihi. Nou gelukkig maar, want toen ik het eenmaal aanhad was ik verkocht! De zachte stof, de kleur. En het lieve met het stoere van de broek….weer een thumbs up! 

Dankjewel mam! 🙂

De broek komt uit de nieuwe collectie. Het blousje is nu in de sale! Dus haast je snel naar Sissy Boy! 

Lieve groetjes,

MILA

Klik hier om bij de Sissy-Boy te shoppen

Klik hier om bij de Sissy-Boy te shoppen

Is deze outfit ook iets voor jou((w) meisje)?

1 Reactie

  • door Mammie
    Posted 31 januari 2018 20:34 0Likes

    Yup! Moms know best! Hihi! You look stunning babe! X

Plaats een reactie