KINDERKLEDING TRENDS WINTER 2017


De afgelopen weken kon het weer nogal wisselend zijn. Maar de herfst en de kou lijken nu toch echt zijn intrede te hebben gedaan. En stiekem keek ik hier ook wel een beetje naar uit. Niet naar de regen – nee die mag van mij wegblijven –  maar wel naar de echte weeromslag. Het moment dat je ‘s ochtend weer voor de kledingkast van je kind – en die van jezelf – kunt staan en weet waar je aan toe bent. Dat je heerlijk kunt mix & matchen met verschillende laagjes en materialen. Wegkruipen in een lekkere sweater, met daaronder nog dat toffe blousje wat er net onderuit piept. Of dat grof gebreide vest voor je dochter met daaronder die toffe geprinte longsleeve. In de zomer moet je echt niet denken aan al die laagjes. Maar in de winter zijn laagjes niet alleen lekker warm, ze zijn ook nog eens heel fashionable!

En layering is één van die kindermode trends die we dit seizoen volop terug zien. En het leuke is, is dat je deze ‘algemene’ fashion trend perfect kunt combineren met al die andere gave kindermode trends van dit seizoen. Mix & match verschillende prints, kleuren en materialen samen in 1 outfit. Zo zien we dit seizoen de trendkleuren okergeel, groen, roestbruin en rood in verschillende tinten voorbij komen. Shiny en metallic stoffen worden afgewisseld met velour en van die fijne zachte teddy stoffen en fake fur materialen. Ook de sportieve look zien we dit najaar volop terug terug, maar dan wel op een fashionable manier. Glanzende ‘sport’ broeken en vesten, in sportieve kleuren afgewerkt met van die gave biezen aan de zijkant. Ook de space trend zien we volop terug. Als materiaal, maar ook letterlijk als printjes. Sterren, raketten, glitters, you name it! En bloemen. Ja, daar kunnen we dit winterseizoen echt niet omheen.

En al zouden we het met z’n allen zo graag willen, die mooie geldboom in de tuin, helaas groeit het geld niet aan de boom en óók niet op onze rug. En juist hier komt de truc van combineren goed van pas. Combineer low-budget items met duurdere kinderkleding merken en creëer zo een gehele eigen outfit en stijl. Op Zalando Lounge vind je ook volop kindermode inspiratie voor ieder budget. Wat ik zelf fijn vind aan zo’n grote webshop is dat er zo’n groot aanbod aan verschillende merken en stijlen hebben. En wanneer je je -gratis- inschrijft voor Zalando Lounge kun je ook nog eens de leukste kindermode merken shoppen tegen een hele fijne korting! Dat laat je je toch geen twee keer zeggen? Heb jij al een favoriete kindermode trend dit seizoen? En wordt jij ook zo blij van al die verschillende kinderkleding collecties en combinaties? Leuk als je het ons in een reactie laat weten!

Klik hier om naar de webshop van Zalando Lounge te gaan om te shoppen

 1. Jurk Mint & Berry
 2. Shirt Abercrombie & Fitch
 3. Trui Nike
 4. Wanten Tom Tailor
 5. Jurk NameIt
 6. Shirt Tommy Hilfiger
 7. Shirt met jurk Mark & Spencer London
 8. Schoenen Fullstop
 9. Broek Billieblush
 10. Jas Molo

Voor welke combi ga jij?

Bij Zalando Lounge shop je veel producten met extra korting, dus neem snel een kijkje op de site.

 1. Jack
 2. Rugtas 
 3. Shirt
 4. Blouse

 

Tags: ,

Plaats een reactie