KID + KIND: DE NIEUWE SWEATERS VAN MAAS & KICK


KID + KIND: DE NIEUWE SWEATERS VAN MAAS & KICK

Door Heddy:

Op het label van dit waanzinnige merk staat het als volgt ‘a group of people or things that belong together’. In dit geval klopt het ook, want in deze blog schittert Maas samen met zijn lieve, stoere neefje Kick! De drie musketiers! Helaas ligt Rein ziek op bed, terwijl Kick een weekje bij ons logeert. Dus sorry lieve zus, Kick is a model for a day! En wat een kanjer he?

Toen ik deze truien zag moest ik gelijk denken aan hun favoriete activiteit op de zondagochtend; zwemmen. Juist! Heerlijk om 09.00 uur met je witte melkfleslijf, zonder make up in dat zwembad liggen ploeteren. Alles voor de kinderen. Ik hoopte met deze prints ook een beetje dat zwembad gevoel te creëren bij ze. Iets van alle eendjes zwemmen in het water……

Een twinning outfitje die zowel leuk staat met een stoere jeans van Vingino of de dots legging van Mingo! Je kan er alle kanten mee op! (En ik weet wel welke kant wij op gaan zondag…. Richting het zwembad!) Fijn weekend alvast!

P.S Heb jij al meegedaan aan de toffe win actie op Instagram? Doe mee en maak kans op een tof item uit de collectie van kid + Kind!

Klik hier om naar de webshop van Kid + Kind te gaan 

Klik hier om de sweater direct te shoppen bij Kid+Kind

Tags:

Plaats een reactie