KICK IN ZARA EN FILEMON KID


Over de kleur groen valt veel te zeggen. Zo linkte we jaren geleden bij het horen van het woord ‘groen, groéééén’ vooral aan Lingo, zo linken we het woord ‘groen’ nu vooral aan hele andere dingen en kunnen we niet meer om deze kleur heen. Denk maar eens aan alle nieuwe groene projecten, de kleur groen in je interieur, een groenere stad en als we dan toch bezig zijn waarom dan niet eens een catchy groen kledingstuk? Juist, dat dachten wij ook.

Kick draagt hier een grijs t-shirt met een wasbeer print van Filemonkid gecombineerd met een catchy groen vestje en broek van de Zara. Hierdoor zorg je toch voor wat meer kleur in de outfit en oogt het lekker fris. Have a nice day!

Wat vinden jullie van de kleur groen?

Ook zo gek op dieren prints op je kleding? Dan vind je dit vast heel erg leuk.

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-79

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-82

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-85

Kindermodeblog.nl fashion mode hip kids fotoshoot meisjes jongens-80Wat vinden jullie van de kleur groen?

Klik hier om een kijkje te nemen bij Filemon Kid

 

Foto’s door Nienke van Denderen

Tags: