MEET THE NEW TEEN BLOGGER: JUUL


MEET THE NEW TEEN BLOGGER: JUUL

Hai lieve allemaal!

Ja, hier ben ik dan eindelijk. Ik ga om de week een blog schrijven voor Kindermodeblog!! (Súper-duper excited!! ) Ik ben Juul, bijna 13 jaar, ik woon in Bussum, Noord-Holland. En ik hou ontzettend van mode en foto’s maken! Doordat ik dit heel leuk vind heb ik een modeblog op Instagram: @juulvibess 

Ik heb ongeveer een jaar geleden een sieraden account aangemaakt en maakte sieraadjes die ik verkocht voor een lage prijs. Na een tijdje vond ik het sieradenaccount heel saai worden en veranderde ik mijn sieradenaccount naar een modeaccount. Dat was in juni 2017. Vanaf dat moment ging alles opeens super snel! Ik behaalde 1000 volgers, ik ging een video opnemen in het Pulitzer hotel met @yara_michels en nu heb ik al tweeduizend volgers! Foto’s maken vind ik echt het allerleukste om te doen en om dat te combineren met mode vind ik echt ge-wel-dig!!

Mijn kledingstijl? Tja, dat is een moeilijke vraag. Ik denk dat het vooral creatief is, ik combineer er op los en probeer van alles uit!

Outfit: Ik heb deze super leuke outfit aan, leuk voor school maar ook leuk voor een avondje met vrienden. Deze outfit is super comfortabel!

– De rode blouse is van Bershka, de blouse heeft uitlopende mouwen dat geeft een heel erg cool effect!
– Deze mooie skinny jeans van Pull & Bear, waar ik zelf aan de onder kant kleine reepjes heb geknipt! Een beetje koud maar wel vet leuk 😉
– En dan last but not least, hele leuke old school schoenen van Nike!

Love it!!

Bedankt voor het lezen en jullie zien me snel weer verschijnen.

Liefs, Juul

Klik hier om bij de Bershka te shoppen

Klik hier om bij de Bershka te shoppen

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie