PITTI BIMBO FLORENCE FOTO REPORT

Wanneer je mij afgelopen week gevolgd hebt op Instagram kan het je niet zijn ontgaan. Samen met het team van Kindermodeblog was ik naar de Italiaanse kindermode beurs in Florence. Op deze toonaangevende beurs staan kindermode merken uit de hele wereld om de nieuwe – in dit geval- wintercollecties te presenteren. Voor ons hét perfecte moment om de nieuwe trends en musthaves voor het komende seizoen voor jullie te spotten.

Komende winter gaan we qua kleuren heel veel (oker) geel en oranje tinten zien(gaaf!!) Teddy en metallic stoffen gaan het straatbeeld veroveren en maak je borst maar nat voor alle opvallende prints. Van dieren tot fruit het komt allemaal voorbij. De sporty vintage trend trekt ook nog even door en zien we terug in materiaal, kleur en toffe details als biezen.

Natuurlijk laat ik jullie ook graag meegenieten van al dit leuks en kun je je heerlijk laten inspireren door ons foto report! Deze week komt er ook nog een video online en er volgen nog een aantal trend/musthaves blogs. Dus stay tuned for more!! Super leuk als je in een reactie onder deze blog of op Facebook laat weten welke items jouw favoriet zijn. Én houd ook zeker de instagram van Kindermodeblog in de gaten want ook daar zal ik nog foto’s delen.

Be inspired! X Free

frederieke wieberdink_florence

florence_pitti bimbo_kindermode

Barn of Monkeys, een nieuw kinderkleding merk waar ik je hier op Kindermodeblog snel meer over ga vertellen én laten zien! Stay tuned 🙂

Gardner and the Gang, de nieuwe FW18/19 collectie ziet er waanzinnig uit en ik zou het liefst alles willen hebben!!

Geen commentaar 😉 Hoe gaaf zijn deze pantertjes van Joshua Sanders? En de zijn er ook in het roze…

De aankomende wintercollectie van Tinycottons is heel vernieuwend! Herkenbaar, maar ook net even anders qua kleuren en prints. I like 🙂

Oh en deze dan?! #JoshuaSanders

De kinderkleding collectie van Natasha Zinko is gedurfd, opvallend en super fashionable! Eentje om zéker in de gaten te houden voor de trendsetters onder ons.

De (schotse) ruit gaan we komende winter ook veel zien! Wat vinden jullie van dit broekie van Dixie?

Glitter, panter en toffe details in de collectie van Little Marc Jacobs

Super stoer voor boys en gilrs, Novel Walk shoes!

Meer van de Fashion show zien? Klik hier

Knallende kleuren in de collectie van het Engelse kinderkleding merk Wonderers. Doe mij die gele maar 😉

Een kleine sneak peak bij Vingino. De nieuwe FW18/19 ziet er echt waanzinnig uit en ik heb al veel favorieten en eye-catchers gespot!!

iglo+indi is ook weer om te smullen! Toffe prints en zachte stoffen die vast en zeker ook bij jullie weer in de smaak zullen vallen.

De nieuwe collectie van Bang Bang Copenhagen is weer superleuk! Ik kan helaas nog niet teveel laten zien, maar trust me het ziet er te gek uit.

Kennen jullie het kinderkleding merk SVNTY al? Super voor jongens en meisjes en ook hier zal ik je binnenkort op Kindermodeblog meer over vertellen!!

Eye-catcher schoenen bij SVNTY

Natuurlijk kon ik de stand van Tumble ‘N Dry niet overslaan en heb ik al genoeg leuke items voor komend seizoen kunnen spotten!

Benieuwd naar de foto’s en merken die we hebben gezien tijdens de fashion shows? Klik dan even hier

Foto’s door Alina Krasieva

 

Plaats een reactie