FASHION SHOWS PITTI BIMBO FLORENCE


Tijdens onze trip in Florence waar we de Italiaanse kindermode beurs Pitti Bimbo bezochten waren we ook uitgenodigd om naar de fashion shows te gaan. Hoe leuk is dat? Natuurlijk waren wij van de partij en hebben we hier op Kindermodeblog ook voor jullie de meest toffe looks op een rij gezet. We waren aanwezig bij twee verschillende shows. Cinema Apartment, waar o.a. de nieuwe collectie van Amelie et Sophie, Velveteen, La stupenderia en Lamatine werden geshowd. Deze kinderkleding merken zijn iets klassieker dan de kindermode labels van show twee. Kidzfizz met o.a. Andorine, iglo+indi, Oh…My! Kidswear, Zombie Dash en méér. Beiden shows waren tot in de puntjes geregeld en we keken onze ogen uit. Laat je inspireren!!

Vergeet Kindermodeblog niet te volgen op Instagram voor de laatste trends en musthaves

Velveteen

Nikolia

La Stupenderia

Piccola Ludo

Velveteen

The Small Gabsy

Nikolia

La Mantine

Velveteen

iglo+indi

Mr. Uky

iglo+indi

Zombie Dash

iglo+indi

Andorine

iglo+indi

Benieuwd naar het foto report van de Pitti Bimbo 2018? Klik dan hier

Foto’s door Alina Krasieva

Plaats een reactie