PITTI BIMBO


Miranda woont en werkt in Florence. Ze is werkzaam als marketing manager voor verschillende merken in de cosmetica, mode en luxury sector. Miranda schrijft over de Italiaanse cultuur en kindermode. Laat je meevaren in de wereld van Vespa’s en kinder Gucci zonnebrillen….

Door: Miranda Plouvier

 

FLORENCE – Afgezette wegen, overboekte hotels, geen taxi te krijgen en vooral heel veel leuke FASHION PARTIES. Journalisten van over de hele wereld, inkopers, fashion insiders, stylistes you name it in Internationaal modeland. Twee keer per jaar staat Florence compleet op z’n kop, want dé Internationale modebeurs PITTI vindt hier plaats!!

Een reeks van mode beurzen, wat begint met de mannenmodebeurs ‘PITTI UOMO’ in Florence, niet te vergeten the fashion week women in Milaan, eindigen de mode weken met de kindermodebeurs ‘PITTI BIMBO’ in Florence. In het hart van het kindermode universum presenteren ruim 500 Internationale exposanten de nieuwste collectie kindermode voor 2012/2013. Nieuwe merken worden geïntroduceerd en naast de trends voor het volgende jaar draait het vooral ook veel om imago wat zich uit in geweldige stands en hele leuke kindermodeshows en events. Als fashion insider van Kindermodeblog ben ik hier uiteraard bij! Wordt vervolgd……

Pitti Bimbo in FlorencePitti Bimbo in FlorencePitti Bimbo in FlorencePitti Bimbo in FlorencePitti Bimbo in Florence

Tags: , , , , , ,

0 Reacties

  • door Bibi
    Posted 23 januari 2012 23:19 0Likes

    Wat een leuke kinderkleding! Ben heel benieuwd wat de Pitti Bimbo nog meer voor verassingen heeft!
    groetjes, Bibi

Plaats een reactie