JULIAN IN SCOTCH SHRUNK TRUI


JULIAN IN SCOTCH SHRUNK TRUI

Door Nathalie:

Januari vind ik persoonlijk een van de saaiste maanden van het jaar. De maand duurt lang, het weer is vaak ongezellig en de leuke feestdagen zijn dan net achter de rug. Je valt dan een klein beetje in een soort van gat…althans zo ervaar ik dat. Vaak gaan wij eind van de maand nog wel een weekendje weg waardoor de maand wat leuker wordt, maar dit keer kwam dat er helaas niet van. Wat ik wel super leuk vind aan de maand januari is de sale. Deze begint uiteraard in december en gaat in januari gezellig door. Altijd verzin ik weer nieuwe smoezen om toch weer wat leuke items aan te schaffen.

Zelf ben ik echt weg van het merk Scotch & Soda. Voor mezelf, voor mijn vriend, maar zeker ook voor de oudste twee. Beau past het merk helaas nog niet, maar ik kan niet wachten tot dit wel het geval is. Ik vind het een lekker stoer merk met geweldige kleuren en prints. Ze hebben ook mooie basics, maar juist op de aparte items word ik vaak verliefd. Zo kwam ik deze stoere sweater in een toffe print tegen en de super mooie kleur blauw vind ik geweldig. Deze staat beide boys goed, maar ik kon hem alleen nog in Julian zijn maat vinden. Dat is uiteraard logisch met de uitverkoop en heb voor Tijmen leuke andere items gescoord. Julian is vrij wit en deze kleur haalt hem gelukkig een beetje op. Vinden jullie hem ook niet geweldig. Uiteraard past deze op iedere broek en kan ook makkelijk doorgedragen worden. In de zomer als jas op een stoere verwassen jeans met leuke sneakers eronder en voor nu heerlijk warm op een leuke joggingbroek of stoere jeans. Zijn jullie ook zo weg van het merk Scotch Shrunk?

Je kunt de sweater hier shoppen in de SALE

Shop de sweater hier direct in de sale

Wat vind jij van Scotch Shrunk voor jongens?

Plaats een reactie