SCOTCH & SODA | SALE


Met alle leuke najaarscollecties die binnen beginnen te komen, begint het nieuwe seizoen bij ons ook al weer een beetje te kriebelen. Al die nieuwe items, designs, kleurtjes.. het liefst doen we niks anders dan de hele dag nieuwe combinaties bedenken voor het najaar. Onder het mom ‘een goede voorbereiding is het halve werk’ hebben we vandaag een coole najaarsoutfit geshopt voor Rayan, maar met één uitzondering.. Rayans super toffe sweater van Scotch Shrunk is prima geschikt voor een frissere zomerdag (met Nederlandse zomers weet je het natuurlijk nooit..), of voor straks in het najaar, maar.. Deze sweater is gewoon van de zomercollectie en je shopt ‘m nu dus gewoon lekker in de sale! Rayan draagt z’n sweater vandaag op een stoere ‘ripped’ jeans van Zara en zijn coole blauwe schoenen van Kinderstappers. Wat vinden jullie van deze outfit?

Via deze link shop je de sweater in de sale bij Kixx

 

IMG_3563

IMG_3574

IMG_3580

IMG_3566

IMG_3576

Via deze link shop je de sweater in de sale bij Kixx

Wat vinden jullie van Rayans outfit?

Foto’s door Nicole Korsten

Tags: , , ,