BOAZ IN OAKS OF ACORN


BOAZ IN OAKS OF ACORN

Vandaag deel ik graag weer eens een stoere jongens outfit met jullie! De boys outfit inspiratie was de laatste periode even ”ondergesneeuwd”, maar ik beloof je hierbij dat er de komende weken weer veel blogs online zullen komen!

Terug naar de outfit van Boaz. Deze vrolijke knul draagt een eye-catcher sweatpants uit de wintercollectie van Oaks of Acorn. Een gaaf en fashionable kindermode merk uit Hong Kong welke je misschien al wel voorbij hebt zien komen op Kindermodeblog. De broek is super comfortabel door de soepele stof en door de print lekker opvallend! Door de sweatpants te combineren met de klassieke streep print, zorg je ervoor dat het geheel niet té sportief wordt en het dus ook een heerlijke outfit is voor bijvoorbeeld school. Een gave denim jas van Scotch Shrunk eroverheen en Boaz is ready to have some fun!!

Ken jij het kinderkleding merk Oaks of Acorn al? En is deze outfit ook wat voor jouw zoon? Pssst, je shopt de broek nu voor een fijn prijsje in de sale!

Je shopt de broek hier bij Oaks of Acorn in de sale

Klik hier om direct naar de webshop van Oaks of Acorn te gaan

Wat vind jij van de stoere outfit van Boaz?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: ,

Plaats een reactie