SALE SHOPPEN BIJ LOU & BLUE


Zo, zijn jullie ook weer een beetje bijgekomen van de gezellig, maar drukke december maand? Nu het nieuwe jaar begonnen is en de winter nog lang niet voorbij, is het dé perfecte tijd om te SALE SHOPPEN! De leukste kinderkleding shoppen met een hele fijne korting. Wie wilt dat nou niet? In de webshop van Lou & Blue is de sale inmiddels nog meer én groter geworden en daarom hebben wij 10 hippe sale items voor je bij elkaar geshopt! Maar neem zeker een kijkje voor jezelf in de shop, want er is nog veel meer leuks!

#1. Iglo + Indi

#2. Emile et Ida

#3. Tiny Cottons

#4. Sproet & Sprout

#5. Maed for mini

#6. Repose AMS

#7. Little man happy

#8. Petit by Sofie Schnoor

#9. Emile et Ida

#10. Emile et Ida

Klik hier om naar de website van Lou & Blue te gaan

Welk nummertje is jouw favoriet?

Tags: , ,

Plaats een reactie