FOR THE LOVE OF PRINTS!


FOR THE LOVE OF PRINTS!

Yesss, printjes! I love them! Als je mij een beetje kent, weet je dat ik heel blij word van het combineren van meerdere prints in één outfit. Mijn motto: Durf te doen! Tuurlijk snap ik ook dat je niet perse alle prints met elkaar hoeft te combineren, maar geloof mij als ik zeg dat er veel meer kan dan je -vooraf- soms denkt.

De outfit van Isabel is wat mij betreft ook zo’n heerlijke combi van verschillende prints. Doordat de kleurtinten goed bij elkaar matchen passen de verschillende prints eigenlijk heel goed bij elkaar. Het  geprinte bloemen blousje van Zara draagt Isabel hier op een velours -love it!- panter legging van het Nederlandse kinderkleding merk Little 10days. Het materiaal is wat dikker, wat ‘m perfect maakt voor de wintermaanden en super zacht! We stylen de outfit af met een paar eye-catcher glitter klopjes, gewoon omdat het kan!

Een comfortabele en eye-catcher outfit, waar ik een glimlach van krijg op mijn gezicht. Jij ook? Leuk als je een reactie achterlaat hieronder of op Facebook.

Je shopt de blouse hier & de legging van Little 10days hier

Je shopt de blouse hier & de legging van Little 10days hier

Word jij ook zo vrolijk van het combineren van verschillende prints?

Foto’s door Maru Alvarez

Plaats een reactie