A little love for little feet


Miranda woont en werkt in Florence. Ze is werkzaam als marketing manager voor verschillende merken in de cosmetica, mode en luxury sector. Miranda schrijft over de Italiaanse cultuur en kindermode. Laat je meevaren in de wereld van Vespa’s en kinder-Gucci zonnebrillen….

FLORENCE – Het kan niet vroeg genoeg duidelijk zijn,  de liefde voor schoenen! Gooi het er met de paplepel in want je kan er zelf ook profijt van hebben aangezien niet elk kind even blij is met het vervangen van hun o zo geliefde afgetrapte gympies. Poezelige kindervoetjes in haute couture designer schoenen ontworpen door niemand minder dan GUCCI! Struikelend en al met een klein fortuintje aan hun voeten laten ze hun voetafdruk (met Gucci logo) achter op de wereld. Voor de hele kleintjes tot en met de grote stoere jongens! Voor elk seizoen en gelegenheid biedt GUCCI een designer exemplaar. Naast de schoenen met het gedrukte logo, gesp of de bekende groen rode GUCCI band, presenteert het merk ook hele leuke stoere bergschoenen en laarzen van mooi leer of suède gevoerd met bont! Wie de schoen past, laat de GUCCI schoen niet staan!

Gucci kinderschoenen

Gucci kinderschoenen

Gucci kinderschoenen

Gucci kinderschoenen

Gucci kinderschoenen

Gucci kinderschoenen

Gucci kinderschoenen

Tags: , ,

0 Reacties

  • door Bibi
    Posted 22 november 2011 12:43 0Likes

    Heel leuk, ik zou zo met mijn kleintjes door Toscane willen stappen!

  • door Lianne
    Posted 23 november 2011 20:13 0Likes

    Gucci schoentjes met bont erin, heerlijk warm voor die kleine voetjes!!

Plaats een reactie