HET GAVE TUINPAK VAN NOVA


HET GAVE TUINPAK VAN NOVA

Tuinbroeken, tuinpakken, onesies of welk naampje je ook aan het beestje wilt geven. Ze zijn terug van weggeweest! Misschien dat je de tuinbroek ook nog wel kunt herinneren uit je eigen jeugd? We zien ze dit seizoen voor zowel kleine als grotere kids. En ik moet je eerlijk zeggen, bij die kleintjes staat het toch té schattig?

Nova draagt vandaag een stoer model van fluweel rib stof! Kan het nog beter? Officieel komt deze tuinbroek van de Zara uit de jongetjes collecties, maar zoek je naar een stoer model voor je meisje, dan moet je deze hebben. De stof is lekker soepel en je draagt ‘m dus net als Nova hier met een T-shirtje of een gave sweater. Nova draagt ‘m hier met een licht roze T-shirtje van iglo + indi wat de outfit toch een girly touch geeft.  Een paar stoere sneakertjes eronder en je kleine meid kan lekker op avontuur.

Is deze outfit ook wat voor jouw dochter? Leuk als je het ons in een reactie laat weten!

Je kunt de broek shoppen via deze link

Je kunt de broek shoppen via deze link

Wat vind jij van deze outfit?

Plaats een reactie