DOUTZEN IN STERRENTRUI

DOUTZEN IN STERRENTRUI

Wat ik met panter heb, heb ik stiekem ook een beetje met sterren ūüėČ Ik ben er dol op! Doutzen ook, dus ze was dan ook heel erg blij met deze trui! Wat deze trui – of beter gezegd deze sterren – extra leuk maakt, is dat een paar sterren in glitters zijn uitgewerkt. Ze draagt ‘m op een toffe jeans van Zara. Wat kan ik er verder nog over zeggen?¬†Dit is gewoon een stoere look, voor een stoere … meid. Nou nee, dat valt wel mee hoor. Doutzen gaat de ene dag in een girly jurk of glanzend rokje de deur uit en een dag later¬†weer in een¬†stoere jeans met relaxte sweater. Net waar ze zin in heeft! Kun je jouw dochter in een bepaalde style uittekenen of is ze net als Doutzen van alle markten thuis?!

MERRY CHRISTMAS!
Liefs Free én Doutzen!! 

Klik hier om deze trui te shoppen

doutzen little marc jacobs

Klik hier om deze trui te shoppen

Foto’s door Maru Alvarez

Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Plaats een reactie